5
Mayıs
2024
Pazar
ORDU

Şaşkın hırsızlar yakayı ele verdi

hırsız kadınOrdu'da bir kuyumcudan sabah hırsızlık yapan 3 kadın, öğleden sonra aynı caddede dolaşırken kıskıvrak yakalandı. 

Sırrı Paşa Caddesi üzerinde bulunan A.S.Z.'ye ait kuyumcuya giren Gülten S. (31), Songül D. (25) ve Cennet B. (34) bilezik almak istediklerini söyledi. Bir süre bileziklere ve set takımlarına bakan kadınlar bir şey almadan çıktı. Ancak kadınlar gittikten sonra set takımlarının arasında gerdanlıkların olmadığını fark eden kuyumcu A.S.Z., soluğu Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık masasında aldı. Harekete geçen Ordu Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Masası ekipleri sıkı bir araştırmaya girdi. Belirlenen eşkaller doğrultusunda araştırma yapan ekipler, saat 16.30 sıralarında aranan 3 kadının aynı caddede dolaştığını görünce kıskıvrak yakaladı. 

Gözaltına alınan kadınlardan Gülten S.'nin Antalya'da bir hırsızlık suçundan, Songül D.'nin ise Adana ve Gaziantep'te 4 ayrı hırsızlık suçundan, Cennet B.'nin ise Kütahya ve İzmir'de 5 ayrı hırsızlık suçundan sabıkalı oldukları öğrenildi. 3 şahıs çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
.
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2006 Cuma 11:27:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?