3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Selin yaraları sarılıyor

PERŞEMBE'DE SELİN YARALARI SARILIYOR

Perşembe Belediyesi 15 Temmuz tarihinde meydana gelen sel felaketinin ardından yaraları sarmaya devam ediyor.

Yaşan sel felaketinden sonra ilçe genelinde yaraları sarmayı sürdüren Perşembe Belediyesi, sel sularının tamamen zarar verdiği Babalı Mahallesi'nde yol çalışmalarını tamamlamak üzere.

Babalı Mahallesi'nin ilçenin en eski mahallesi olduğunu belirten Belediye Başkanı Selami Çarcı, "15 Temmuz'da yaşanan selde Babalı Mahallesi'nde bin 500 metrelik parke yol tamamen yok oldu. 1 yıldır altyapısını hazırladık, 110 bin liraya ihale yaptık ve stabilizesini yapıyoruz. Biter bitmez 3 kilometrelik kısmı asfalt yapacağız" dedi.

Sel sonrası çalışmaları devam ettiğini, bütçeye bağlı bazı sıkıntılar yaşadıklarını belirten Başkan Çarkcı, "Bu çalışmayla birlikte yolu kötü olan mahallemiz kalmayacak. Selden sonra yaptığımız çalışmalarda küçük eksiklerimiz var. Bunlarda bütçeye bağlı eksikler, ekonomik sıkıntımız hat safhada. 25 personelimiz emekli oldu, onların emekli tazminatlarını bitirdik" diye konuştu.

PERŞEMBE'DE SELİN YARALARI SARILIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2010 Salı 10:39:05
Güncelleme :5 Ekim 2010 Salı 16:43:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Bilal SAKA IP: 78.188.60.xxx Tarih : 14.10.2010 11:26:42

Sn Başkan  Babalı Alt Mahalle ve üst mahalle yolunu ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz veya ilgilenmeyi sanırım o yoldan hiç geçmiyorsunuz .Ama şunu itiraf etmek istiyorum böyle bir sitemizin olması beni çok mutlu etti en azından memleketimizden memleket insanlarından haber almış oluyoruz yapılanları ve yapılacakları görmüş öğrenmiş oluyoruz.Tüm çalışanlara şükranlarımı iletir iyi çalışmalar dilerim.