3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

'Sessiz Gemi' il birincisi oldu

'SESSİZ GEMİ' İL BİRİNCİSİ OLDU

Milli Eğitim Bakanlığı Erkek Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü'nce her yıl düzenlenen Proje Tabanlı Beceri Yarışması'nda Fatsa Atatürk Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi'nin "Sessiz Gemi" isimli projesi il birincisi oldu.

Fatsa Atatürk Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi, Proje Tabanlı Beceri Yarışması'na üretim ve mühendislik teknolojisi alanında 3 projeyle katıldı. Fatsa Atatürk Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi Müdürü Abdullah Özkan, yarışmadan il birinciliği ile çıktıkları için gururlu olduklarını belirterek, "Projemizi okulumuz Makine Laboratuvarı Şefi Bülent Demir'in koordinatörlüğünde Ersin Alp ve Ahmet Sert isimli öğrencilerimiz hazırladı. 'Sessiz Gemi' projemiz 2-5 Mart 2010 tarihleri arasında Samsun Atakum Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde yapılacak olan Bölge birinciliği yarışmasına katılacak" dedi.

Okullarından yarışmaya katılan ve il ikincisi olan "Yüzen Köprü Üstü" projesinin danışmanlığını Denizcilik Alanı Öğretmeni Ömer Açıkgöz'ün yaptığını kaydeden Abdullah Özkan, “Projeyi öğrenciler Aykut Akbaş, Şaban Eren Özgönül, Hasan Dokgöz hazırladı. Denizcilik Alanı Şefi Mahir Uzun'un danışmanlığını yaptığı ve Volkan Oğurlu,Tolga Doğukan Zengin ve Bulut Yıldız isimli öğrencilerin hazırlamış olduğu 'Denizler Kararmasın' adlı projemiz de il üçüncüsü oldu. Yarışmaya katılan projelerde danışman olarak çalışan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, Sessiz Gemi projesinde çalışan arkadaşlarımıza bölge yarışmasında başarılar diliyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2010 Çarşamba 17:54:02
Güncelleme :24 Şubat 2010 Çarşamba 17:59:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?