3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

SGK'dan prim rekortmenlerine plaket

SGK'DAN PRİM REKORTMENLERİNE PLAKET

Ordu'da 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanılan Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında, düzenli ve en yüksek sigorta primi ödeyen kuruluşlara teşekkür plaketi verildi.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası salonunda gerçekleştirilen törene Ordu Vali Yardımcısı Ömer Adar, Belediye Başkanı Seyit Torun, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Ahmet Erdoğan, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin başta olmak üzere iş dünyası ve SGK yöneticileri katıldı. Törende bir konuşma yapan SGK İl Müdürü Ahmet Erdoğan, halka hizmet konusunda bir hedefe kilitlendiklerini ve başarıya ulaşmak için yoğun gayret gösterdiklerini belirtti. Erdoğan, "Kurumumuzun hizmet politikası, bürokrasiyi azaltmak, vatandaşın ayağına doğru, hızlı ve güvenilir sosyal güvenlik hizmeti götürmek ve vatandaşın memnuniyetini esas alan bir çalışma anlayışı oluşturmaktır" dedi.

Törende düzenli ve en yüksek primi ödeyen kuruluşlara birer teşekkür plaketi verilerek onore edildi. Törende Ünye Çimento, Sanset Gıda, Altaş Gıda, Çamsan, Avrasya Özel Sağlık Hizmetleri, Yapısan Elektronik, Ormed Özel Sağlık Hizmetleri, Ordu Medikal Grup Özel Sağlık Hizmetleri, Relaks Tekstil ve Türk Telekom kuruluşlarına plaketleri Ordu Vali Yardımcısı Ömer Adar, Belediye Başkanı Seyit Torun, SGK İl Müdürü Ahmet Erdoğan sırasıyla takdim ettiler.

SGK'DAN PRİM REKORTMENLERİNE PLAKET
SGK'DAN PRİM REKORTMENLERİNE PLAKET
İHA
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2010 Perşembe 16:35:04
Güncelleme :13 Mayıs 2010 Perşembe 16:51:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?