3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Sisli havada piknik keyfi

YÜZLERCE KİŞİ SİSLİ HAVADA PİKNİKTE BULUŞTU

Ordu'nun Ünye ilçesi İnkur beldesinde bulunan Çet Dağı, Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen doğa yürüyüşü ve piknik programı havaların yağmurlu ve sisli olmasına rağmen doldu taştı.

Havanın yağışlı ve sisli olmasına rağmen yaklaşık bin 500 kişinin etkinliklere katıldığı programa Ünye Kaymakamı Dr.Osman Günaydın, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, İnkur Belediye Başkanı Mehmet Okuyucu, Hanyanı Belediye Başkanı Bahattin Taş, Yeşilkent Belediye Başkanı Kemal Maral, Turizm Müdürü Sedat Türk, İlçe Müftüsü Mustafa Bilgiç, İl Genel Meclisi Üyesi Fahri Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Gür, Sağlık Gurup Başkanı Çetin Gündoğdu katıldı.

Programda ilk olarak bir teşekkür konuşması yapan İnkur Belediye Başkanı Mehmet Okuyucu, olumsuz hava şartlarına rağmen piknik alanına gelenlere teşekkür etti. Başkan Okuyucu, amaçlarının piknik alanını herkesin hizmetine sunmak olduğunu dile getirdi. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu da, yaptığı konuşmada, böyle bir havada yüzlerce insanın piknik alanında bulunmasının güzel bir keyif olduğunu söyledi. Ünye Kaymakamı Dr.Osman Günaydın ise, bu tür piknik alanlarının iyi kullanılması ve korunması gerektiğini vurgulayarak, "Önce kendimiz kullanmalı daha sonra ise diğer insanlarımızın hizmetine sunmalıyız'' dedi.

Çet dağında gerçekleştirilen etkinliğe katılan misafirlere etli pilav, tatlı, keşkek ve yöresel yemekler ikram edildi.

YÜZLERCE KİŞİ SİSLİ HAVADA PİKNİKTE BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2010 Pazartesi 09:38:02
Güncelleme :19 Nisan 2010 Pazartesi 09:57:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?