4
Mayıs
2024
Cumartesi
ORDU

Sivil Anayasa için destek istedi

AK PARTİ ORDU MİLLETVEKİLİ ADAYI FATİH HAN ÜNAL:

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Fatih Han Ünal, Ulubey ilçesi Yukarıkızılen, Çubuklu, Şekeroluk, Oyumgürgen ve Kardeşler köylerini ziyaret etti.

Gittiği köylerde büyük ilgi ile karşılanan Fatih Han Ünal, yapılan ve yapılacak hizmetleri anlattı. Hedeflerinin Ordu'da 6-0 olduğunu vurgulayan Ünal, "Biz dersimizi çalıştık. Şimdi siz öğretmensiniz bizler de öğrenciyiz. Bize not vereceksiniz. Biz mukayeseye önem veririz. Biz kendimizi bundan önceki geçmiş bütün iktidarlarla kıyaslıyoruz" dedi.

Türkiye'de her alanda reform yaptıklarını ve ülkeyi geleceğe hazırladıklarını belirten Ünal, gittiği köylerde karşılaştığı 2-B yasasıyla ilgili CHP'nin yanlış politikalarını eleştirdi. Ünal, orman vasfını yitirmiş arazilerin vatandaşlara verilmesi yönünde çalışma yaptıklarını, ancak CHP'nin bunu önlediğini belirterek şöyle konuştu: "Şimdi burada orman vasfını yitirmiş, fındık diktiğiniz arazileriniz var. Bunun çözümü için biz bir adım attık CHP ne yaptı, 2-B yasasını Anayasa Mahkemesine taşıyarak yasayı iptal ettirdi. Yani bir anlamda 'Hayır efendim bu arazileri hak sahiplerine veremezsiniz, bu yanlış bir uygulama' dedi. Biz sorunları çözmeye çalışıyoruz, onlar sorun çıkarıyor. Şimdi de seçim yaklaştı CHP seçim beyannamesi hazırladı, seçim beyannamesine 2-B yasası koydu. Şimdi diyorlar ki; biz 2B yasası çıkaracağız. O zaman neden iptal ettirdiniz?"

Fatih Han Ünal, yeni dönemde sivil anayasa yapacaklarını da belirterek, "Bunun için sizlerin desteğine daha çok ihtiyacımız var. Bu bizim için çok önemli. Bu Anayasayı yaparken de referandum yolu ile yine sizlere soracağız. Sizlerin istediği şekilde olacak" diye konuştu.

AK PARTİ ORDU MİLLETVEKİLİ ADAYI FATİH HAN ÜNAL:
İHA
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2011 Pazar 17:28:02
Güncelleme :29 Mayıs 2011 Pazar 18:35:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?