3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

SP atağa hazırlanıyor

SP ORDU'DA ATAĞA HAZIRLANIYOR

Saadet Partisi (SP) Ordu İl Başkanı İlkay Kılıç, kamuoyunda 'maneviyatçı parti' olarak algılandıklarını, oysa tüm insanlığı kucaklayan bir parti olduklarını belirterek, "Saadet Partisi'ni daha geniş kitlelere anlatacağız" dedi.

İlkay Kılıç yaptığı açıklamada, ocak ayında göreve geldiklerini, yeni yönetimle partiye Ordu'ya iyi bir ivme kazandırmayı hedeflediklerini belirtti. Genel Başkan Numan Kurtuluş'un da Ordulu olmasının kendileri açısından avantaj olduğunu dile getiren Kılıç, Nisan ayında Genel Başkanlarının da katılımıyla il kongresini yapacaklarını kaydetti.

Kamuoyunda 'maneviyatçı parti' olarak algılandıklarına dikkat çeken Kılıç, "Önümüzdeki süreçte açılım adı altında çalışmalar yapacağız. Çünkü kamuoyunda 'SP eşittir namaz kılmak' olarak algılama var. Evet, biz maneviyata önem veren, imanı üstün tutan bir partiyiz. Ancak çalışmalarımızla, ekonomi modellerimizle, tüm insanlığa hizmet etmek isteyen, herkesi kucaklayan, insanlığın saadeti ve mutluluğu için uğraşan partiyiz. Bunu tüm kesimlere, geniş kitlelere anlatacağız. Bunun için yoğun bir çalışma sergileyeceğiz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2010 Perşembe 14:29:05
Güncelleme :11 Şubat 2010 Perşembe 14:32:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?