3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

SYDV'nin binası hizmete girdi

ORDU SYDV'NİN YENİ BİNASI HİZMETE GİRDİ

Ordu'da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın (SYDV) yenilenen hizmet binası hizmet vermeye başladı.

Valilik hizmet binasında daha önce sergi ve galeri salonu olarak kullanılan bölümün vakıf için dizayn edilmesiyle çağdaş bir görünüm kazanan hizmet binasının açılışını Ordu Valisi Orhan Düzgün yaptı. Açılışa Vali Yardımcısı Mustafa İmamoğlu, SYDV Müdürü Levent Özsoy'un yanı sıra daire müdürleri ve mütevelli heyeti üyeleri de katıldı. Bankalarda olduğu gibi vatandaşlar danışmadan numara olarak numaratörlere göre işlerini görebilecekler.

Açılış öncesi bir konuşma yapan Ordu Valisi Orhan Düzgün, vatandaşlarla vakıf yöneticilerin çok daha rahat bir ortamda görüşmelerini sağladıklarını söyledi. Amaçlarının vatandaşa çok daha iyi hizmet vermek olduğunu ifade eden Vali Düzgün, "Biz vatandaşlarımızın daha kolay faydalanabilmeleri ve vakfa müracaatların çok daha kolay yapılabilmesi için galeri salonumuzu vakıfa dönüştürdük. Bundan sonra daha güzel bir ortamda işlerin çok daha verimli işleyeceğini düşünüyoruz" dedi.

Ordu Valisi açılıştan sonra beraberindekilerle birlikte SYDV yardımıyla açılan 3 iş yerlerini gezerek incelemelerde bulundu.

ORDU SYDV'NİN YENİ BİNASI HİZMETE GİRDİ
ORDU SYDV'NİN YENİ BİNASI HİZMETE GİRDİ
ORDU SYDV'NİN YENİ BİNASI HİZMETE GİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2010 Pazartesi 17:44:01
Güncelleme :8 Şubat 2010 Pazartesi 17:46:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?