3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Tandoğan işadamlarını ağırladı

BAŞKAN TANDOĞAN İŞADAMLARINI AĞIRLADI

Yaklaşık 1 ay önce Fatsa Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (FASİAD) Güney Doğu Anadolu gezisine katılan Medreseönü Belediye Başkanı Mustafa Tandoğan, kafilede 3 günü birlikte geçirdiği iş adamlarını beldesinde misafir etti.

Onurlarına verilen yemekte konuşan FASİAD Başkanı Hasan Gül, Medreseönü Belediye Başkanı Mustafa Tandoğan'a nazik davetinden dolayı teşekkür ederek, "Bu akşam gezideki gibi arkadaşlarımızla beraber olma fırsatı bulduk" dedi. Başkan Mustafa Tandoğan ise, iş adamlarını beldelerinde görmekten mutluluk duyduğunu belirterek, "Beldemiz Fatsa'ya 18, Perşembe'ye 27 kilometre mesafede, sahil şeridinde şirin bir beldedir. Biz ilçe olarak Perşembe'ye bağlıyız ama Fatsa'ya daha yakınız. Resmi işlerimizi Perşembe'de

görmemize karşın bütün ticari ilişkilerimiz Fatsa'da oluyor. Fatsa ile daha fazla bağımız var. Beldemiz otoyol yapılmadan önce daha fazla hareketliydi. Yolun arka taraftan geçmesi nedeniyle hem ekonomik anlamda, hem nüfus anlamında büyük kayba uğradık. Biz yerel yönetim olarak beldemizi tekrar canlandırmak adına yeni turizm hamleleri yapıyoruz. Ben Fatsalı iş adamlarını beldemizde görmekten çok memnun oldum" diye konuştu.

BAŞKAN TANDOĞAN İŞADAMLARINI AĞIRLADI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2010 Perşembe 11:08:05
Güncelleme :1 Temmuz 2010 Perşembe 19:01:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?