5
Mayıs
2024
Pazar
ORDU

TEDAŞ'ta kuyruk dönemi bitiyor

TEDAŞ Ordu Müessese Müdürlüğü'ndeki vezne önlerinde uzun kuyruk dönemi bitiyor. 

TEDAŞ'a elektrik faturalarını ödemek amacıyla gelen vatandaşların şikayetleri üzerine harekete geçen Müessese Müdürlüğü, yeni tedbirler aldı. 

Daha önce binanın içinde koridorlardan geçerek fatura ödemek üzere vezne önlerine gelen vatandaşlara yeni kolaylıklar sağlandı. Buna göre daha önce sosyal tesis olarak kullanılan bina tamamen boşaltılarak vezne haline getirildi.

3 olan vezne sayısı ise 6'ya yükseltildi. Ödeme yapmak üzere gelen vatandaşlar kuyruk yerine, numarasını alarak ödeme sırasını bekleyecek. 

TEDAŞ Ordu Müessese Müdürü Halil Mermer, amaçlarının vatandaşların rahatlığı olduğunu belirterek, "İki katlı sosyal tesisimizi tamamen boşalttık. Üst katını 75 kişilik eğitim ve toplantı salonu haline getirdik. Alt katı ise tamamen vezneye ayırdık. Artık kuyruk ve karmaşa olmayacak" dedi.
.
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2006 Perşembe 00:55:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yılmaz çakır IP: 85.104.144.xxx Tarih : 8.08.2006 00:01:03
SAYIN MÜDÜRÜM.ÇALIŞMALARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.SAYIN MÜDÜRÜM BEN ÇAMAŞ KEMALPAŞA MAHALLESİNDE OTURUYORUM.BENİM EVİN ÜZERİNDEN YÜKSEK GERİLİM VE ALÇAK GERİLİM HATTI GEÇMEKTEDİR 2.3 DEFA DİLEKÇE VERDİK FAKAT BU DİLEKCELERİMİZE KARŞILIK BİR HAREKET GÖREMEDİK.BEN EVİN ÜSTÜNE KAT ATAMI YORUM BU HAT YÜZÜNDEN RİCAM LÜTFEN İLGİLENİN.SAYGILAR