4
Mayıs
2024
Cumartesi
ORDU

Temizlik işçileri belgelendi

TEMİZLİK İŞÇİLERİ BELGELENDİ

Fatsa Belediyesi'nin temizlik işlerinde görevli özel şirket çalışanlarına “İşçi Sağlığı, İş Güvenliği ve Katı Atık Toplama Kursu” verildi.

Belediyenin temizlik işlerini yürüten Trankwalder Ebru Temizlik Şirketi'nin Çevre Mühendisi Erdem Yuva tarafından verilen 48 saatlik kursun sona ermesi ile belge töreni düzenlendi. Belge törenine Fatsa Kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Yücetepe, Halk Eğitim Merkez Müdürü Mahmut Karabulut, şirket üst düzey yetkilileri ve işçiler katıldı.

Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Yücetepe, “Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Ebru Temizlik, Fatsa'da yaptığı çalışmalarından dolayı bizleri mahcup etmedi. Kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer ise çalışan herkesin bir eğitimden geçmesinin çok önemli olduğunu belirterek, “Bu tür kurslarda alınan eğitimler sayesinde işler tekniğine göre daha güzel bir şekilde yürütülüyor. Bu bakımdan bu kursun düzenlenmesini sağlayan Fatsa Belediyemize, Trankwalder Ebru Temizlik Şirketi'ne ve kursun verilmesini sağlayan Halk Eğitim merkez Müdürlüğümüze teşekkür ederim” diye konuştu.

Programın son bölümünde kursu başarı ile tamamlayan 54 temizlik işçisine Milli Eğitim Bakanlığı Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen meslek sertifikası verildi.

TEMİZLİK İŞÇİLERİ BELGELENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2011 Cuma 11:57:05
Güncelleme :11 Mart 2011 Cuma 19:26:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?