5
Mayıs
2024
Pazar
ORDU

Torun'dan plaketli teşekkür

Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, iki yıl önce itfaiye aracı alınması amacıyla başlatılan 'Yürekler Yanmasın' kampanyasına destek verenlere teşekkür plaketi vererek onurlandırdı. 

Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen törende, kampanyayı başlatan, destek veren herkese tek tek teşekkür ederek plaket takdim eden Belediye Başkanı Seyit Torun, yapılan yardımlar sonunda yangının yanı sıra trafik kazalarına da müdahale bir itfaiye aracını Belediyeye kazandırdıklarını söyledi. 5 katlı ve daha yüksek binalara müdahale edebilen ve 30 metre merdivenli itfaiye aracını da aldıklarında yangınlara müdahale konusunda hiç bir sıkıntı yaşamayacaklarını ifade eden Başkan Torun, "Bu kampanyada sizi yanımızda gördüğümüz için şükranlarımı sunuyorum" dedi. 

Başkan Torun, konuşmasının ardından kampanyaya 1000 YTL ve üzerinde bağış yapan Esnaf Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Mustafa Arslan, Esnaf Kefalet Kooperatifleri Bölge Başkanı Yüksel Kaya, işadamları Ufuk Ateş, Mehmet Gürses, Nejdet Gürsoy, Şükrü Bodur, Mehmet Sağra, Naci Şanlıtürk, Murat Şimşek, Cem Şenocak, Nedim Uzunçakmak, Recai Genç, Ömer Aydın, Ali Çebi, Ordu Sanayici ve İş Adamları Derneği'ne birer plaket takdim etti. Başkan Torun ayrıca, kampanyanın başlamasına katkı sağlayan Mustafa Çevik ve Faruk Poyraz'a teşekkür plaketlerini verdi.
iha
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2006 Çarşamba 16:47:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?