7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Türk Telekom'dan teknoloji atağı

Türk Telekom Ordu İl Müdürü Altan Atan, birçok yeni proje ile atılım yaptıklarını belirterek, "Artık telefonda 'Alo' demek sıradan bir olay olacak" dedi.

Kırsal Dönüşüm Projesi kapsamında büyük yatırımlar yapıldığını ifade eden Altan Atan, artık köy kent ayrımının kalmayacağını kaydetti. Abonelerin TT hattı üzerinden çok sayıda geniş bant hizmetlerinden yararlanacağını ifade eden Atan, "Önceden olduğu gibi telefonda 'Alo' demek çok basit bir şey olacak. Kullanıcılar çok daha fazla digital teknolojiyle buluşmuş olacak" diye konuştu.

Türk Telekom hatlarında iptallerin azalacağını ve abone sayılarında artış yaşanacağını dile getiren Atan, "Çok sayıda geniş bant hizmetin eklenmesiyle iptallerin azalacağını umuyoruz. Aksine telefon sayılarımızda artış yaşanacak. Bunun için çok önemli yatırımlar yapıyoruz. Ağustos sonu itibariyle köy santrallerimizin hepsi yenilenecek. Şehir köy ayrımı kalmayacak. Her türlü telefon özelliği ve geniş bant teknoloji en uç köylere kadar ulaşacak. Bunun üzerinden verilecek bütün hizmetler görüntülü telefon ve ADSL hizmetleri tüm köylerde aynı kalitede olacak. Müşterilerimiz bizim hatlarımızdan çok şey alır hale gelecek. Onun için TT hatları değerleniyor" şeklinde konuştu.

Çok yakında görüntülü telefonun normal telefondan farkı kalmayacağını aktaran Atan, televizyon, bilgisayar, DVD ve telefonu birleştiren 'IPTV' gibi dijital platformların hizmetlerine ekleneceğini kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2008 Salı 16:48:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?