5
Mayıs
2024
Pazar
ORDU

Uzun mahkemeyi kazandı

Milli Eğitim Bakanlığı'nın ağustos ayında gerçekleştirdiği tayin ve atamalar neticesinde Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Artvin Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Yılmaz Uzun, Bölge İdare Mahkemesi'ne açtığı davayı kazandı. 

Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü'nden alınarak Artvin'e atanması neticesinde Bölge İdare Mahkemesi'ne başvuran Yılmaz Uzun, eski görevine dönmek amacıyla açtığı ve 5 ay süren mahkemeyi kazandı. Uzun, mahkeme kararının bakanlığa gönderilmesini ve yeniden Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanmasını bekliyor.

Çanakkale Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü'ne tayin edilen Mürsel Yılmaz'ın da eski görevine dönmek için mahkemeye başvurduğu ve sonucu beklediği bildirildi.
iha
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2006 Çarşamba 18:51:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
k uyar IP: 212.175.112.xxx Tarih : 15.12.2006 16:34:03
adalet yerini buldu müdür beye görevinde başarılar dilerim zaten tamammen siyasi amaçlı bi karar olduğunu düşünüyorum bu atamaların.İnsanın çalışma azmine ,hevesine sekte uğratıyolar diye düşünüyorum.soruşturma yok ,başarısızlık yok tam tersine başarılı bir çalışma var ama falanca siaysetçinin dediğini yapmadın tayin oluyorsun saçmalığın daniskası bu kafayla zor bişey oluruz