4
Mayıs
2024
Cumartesi
ORDU

Yason'da uçurtma şenliği

YASON'DA UÇURMA ŞENLİĞİ

Ordu'da Çocuk Yuvası'nda kalan çocuklar ile Ahmet Cemal Mağden Huzurevi'nde kalan yaşlı erkekler için Perşembe Yason Burnu'nda 'uçurtma şenliği' düzenlendi.

Ordu Valisi Orhan Düzgün'ün himayesinde gerçekleşe ve Ordu Çocuk Yuvası'nda kalan çocukların yılsonu yorgunluklarını atmalarını sağlamak, aynı zamanda Ahmet Cemal Mağden Huzurevinde kalan yaşlı erkeklerin 'Babalar Günü'nü kutlamak amacıyla Perşembe Yason Burnu'nda 'Uçurtma Şenliği' ve 'Piknik' yapıldı.

Vali Orhan Düzgün'ün Ordu'da yapılacak Sokak Sağlıklaştırması çalışmalarını yerinde görmek üzere Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan gelen heyete eşlik etmesi nedeniyle katılamadığı etkinliğe Vali Yardımcıları Salih Yüce, Mustafa İmamoğlu, Perşembe Kaymakamı Abdullah Küçük, İl Emniyet Müdürü Hakan Kırmacı, İl Sosyal Hizmetler Müdürü Hüseyin Yaşar, İl Çevre ve Orman Müdürü Selahittin Aydın, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Vedat Öz, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Aydın, Ahmet Cemal Mağden Huzurevinde

kalan yaşlılar, Çocuk Yuvasında kalan çocuklar ile çok sayıda basın mensubu katıldı.

Düzenlenen etkinlikte, Ordu Çocuk Yuvasında kalan 63 çocuğun ve etkinliğe katılan davetlilerin, İl Çevre ve Orman Müdürlüğünce sağlanan uçurtmaları gökyüzünde uçurmaları, Yason Burnu'nda renkli görüntülere sahne oldu. Yaşlısı, genci, çocuğu ile herkesin elindeki uçurtmaları gökyüzünde en yükseğe çıkarma heyecanı ve mutluluğu görülmeye değer bir tablo oluşturdu. Gençlerin, çocukların uçurtma heyecanını ilgiyle ve büyük bir mutlulukla izleyen Huzurevi sakini yaşlı babalar, büyükler, hep birlikte yapılan

piknikle beraber hayatlarının en güzel günlerinden birisini yaşadılar. Etkinliğe katılan çocuklar, gençler ve yaşlılar, tarihi Yason Kilisesi bahçesinden yapılan canlı müzikle gönüllerince eğlenme fırsatı da buldular.

YASON'DA UÇURMA ŞENLİĞİ
YASON'DA UÇURMA ŞENLİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2011 Cumartesi 16:42:04
Güncelleme :21 Haziran 2011 Salı 14:50:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?