4
Mayıs
2024
Cumartesi
ORDU

Yeni sezona yetişecek

ORDU 19 EYLÜL STADI YENİ SEZONA YETİŞECEK

Ordu Gençlik Spor İl Müdürü İsmail Çağlayan, Ordu 19 Eylül Stadyumu'nun yeni sezonda Süper Lig maçlarına hazır hale getirilmesi için çalışmaların başladığını söyledi.

Ordu Valisi Orhan Düzgün'ün talimatları ile Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Özel İdare Müdürlüğü'nün sıkı bir şekilde çalışmalara başladığını belirten İsmail Çağlayan, statta yapılacak değişiklikler için öncelikle proje çiziminin bitirildiğini, ardından Protokol, basın tribünü, maraton tribünü gibi konularda bir kaç gün içinde inşaat çalışmalarının başlayacağını kaydetti.

Çağlayan, Maraton tribününün 1970'li yıllarda yapılan inşaat tekniği sebebiyle temel direklerinin güçlendirilmesi gerektiğini belirterek, "Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'nden konu ile ilgili teknik rapor geldi ve bu tribünün deprem güçlendirilmesi çalışmaları başladı. Bu çalışmaların bitirilmesinin hemen ardından üzerinin kapatılması işlemine geçilecek. Yapılacak çalışmalar kapsamında protokol tribünü yeniden dizayn edilecek ve kapasitesi 90 kişiye çıkarılacak. Basın tribünü ile büyütülecek ve 82 kişilik

masalı ve TV'li bir basın tribünü inşa edilecek. TV kameraları ve canlı yayınlar için ayrı bir platform yapılacak. Saha içinde de foto muhabirlerinin çalışacağı alan düzenlenecek. Bütün bu çalışmaları el birliği içinde Ağustos ayının ilk haftasına yetiştireceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2011 Salı 18:05:03
Güncelleme :14 Haziran 2011 Salı 18:56:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?