4
Mayıs
2024
Cumartesi
ORDU

Yerel basına kahvaltı verdi

M.HİLMİ GÜLER BASIN İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Ordu Milletvekili M. Hilmi Güler, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Balıktaşı Otel'de düzenlenen kahvaltıya Ordu Gazeteciler Derneği Başkanı Recep Aydın ve Ordu Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği (ORTGD) Başkanı Birol Yılmaz başta olmak üzere Merkez ilçede yerel ve ulusal bazda göre yapan gazeteci ve medya temsilcileri katıldı. Neşeli ve karşılıklı sohbet ortamında geçen kahvaltıda yazılı ve görsel medya temsilcileri, M. Hilmi Güler ile mesleki yönden yaşadıkları sorun ve çözüm çarelerini ilettiler.

 Basın mensuplarının bilgilerini tek tek not eden ve çözümü için gerekenin yapılacağını belirten M. Hilmi Güler, "Uzun bir süredir yoğun programlar sebebiyle basın mensuplarıyla bir araya gelme imkanımız olmamıştı. Bugün bir hafta sonu rahat ve güzel bir ortamda kahvaltıda buluşalım istedik. Basın mensupları Ordu'nun gözü, kulağı ve dilidir. Ordu ilimizin her alana gelişmesi, büyümesi ve insanlarımızın düşünce ve sosyal dünyasını zenginleştirmede basın ve medyanın inkar edilemez bir rolü vardır" dedi.

M.HİLMİ GÜLER BASIN İLE KAHVALTIDA BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2011 Pazar 13:43:00
Güncelleme :6 Mart 2011 Pazar 13:55:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?