3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Yetenekli öğrencilere destek

GENÇ İŞ ADAMLARINDAN YETENEKLİ ÖĞRENCİLERE DESTEK

Ordu Genç İş Adamları Derneği (ORGİAD), TÜBİTAK Mucit Yarışması'na katılan Ordu Anadolu Lisesi'nin 5 öğrencisini destekleme kararı aldı.

TÜBİTAK'ın düzenlediği bölge finallerine katılarak gelecek vadeden öğrencileri destekleyeceğini açıklayan ORGİAD, fizik dalında Ali Furkan Kırmızıgül ve Fatma Nur Akgül, biyoloji dalında Oğuzhan Altunel, Berker Karadeniz, Tuğçe Kuzu'ya her konuda destek olma kararı aldı. Bu arada bölge finalinde Fatma Nur Akgül'ün 1. olarak TÜBİTAK Türkiye finallerine katılmayı hak etmesi sevinçle karşılandı.

Ordu Anadolu Lisesi Biyoloji Öğretmeni Tülin Alp, Fizik Öğretmeni Burçin Köken, Biyoloji Öğretmeni Sibel Altun ve TÜBİTAK yarışmasına katılan 5 öğrenci ORGİAD'ı ziyaret etti. Ziyarette bir açıklama yapan ORGİAD Başkanı Ayhan Kaymaz, "Yarışmaya katılan bütün öğrencilerimizin birbirinden önemli projeleri var. Çok güzel projeleri ortaya çıkardılar. Ordu Genç İşadamları Derneği olarak bizler, genç kardeşlerimizi çıktıkları bu yolda sonuna kadar destekçisi olacağız. Projelerinin hayata geçirilmesi için bütün teknik altyapı imkanını onlara sağlayacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2010 Pazartesi 13:31:00
Güncelleme :12 Nisan 2010 Pazartesi 15:08:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?