3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Yıldız Park'a modern görünüm

YILDIZ PARK MODERN GÖRÜNÜME KAVUŞTU

Ordu'nun Perşembe ilçesinde atıl durumda bulunan Yıldız Park, belediye tarafından çevre düzenlemesi ve ışıklandırması yapıldıktan sonra vatandaşların kullanımına sunuldu.

Perşembe'de sahil kenarında atıl durumda bulunan Yıldız Park, Perşembe Belediyesi'nin turizm çalışmaları çerçevesinde yeniden düzenlendi. Yıldız Park'ta insanların ücret vermeden istedikleri gibi piknik yapıp dinlenebileceklerini belirten Belediye Başkanı Selami Çarkcı, "İlçemizde 'Yıldız Park' olarak tabir edilen, atıl durumda olan kötü görünümlü yeri çok modern bir hale getirdik. 3 tane kamelya koyduk, 2 tanesinin parasını biz verdik, 1 tanesinin parasını kamelyayı yapan firma karşıladı. İnsanlarımızın ücret ödemeden rahatlıkla oturabilecekleri, piknik yapabilecekleri bir yer oluşturduk" dedi.

İlçede turizm yatırımlarına ağırlık verdiklerini belirten Başkan Çarkcı, "Perşembe'de daha önceden 1 tane çay bahçesi vardı. Biz 7 tane çay bahçesi yaptık. Bunların yanı sıra bu parkı yaptık. Çevre düzenlemesi ve ışıklandırması yapıldı. Artık ilçemiz tamamıyla turizm bölgesi olduğu için turizm yatırımlarına ağırlık veriyoruz" diye konuştu.

YILDIZ PARK MODERN GÖRÜNÜME KAVUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2010 Cumartesi 14:37:05
Güncelleme :2 Ekim 2010 Cumartesi 14:53:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa akbaş IP: 78.161.212.xxx Tarih : 8.10.2010 20:18:29

Sayın başkan, turizm bölgesi diyor ama perşembe sadece sahilden ibaret değil. Pazar yerinde bir çocuk parkı var pardon sadece adı var ama kendisi yok, perşembenin utanç yüzü olarak duruyor. Perşembe'ye gelenleri şehrin bu bölgelerinide gezdirmek gerekir ki gerçekler görülsün...