5
Mayıs
2024
Pazar
ORDU

Yücel İldiz'e veda yemeği

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi takımlarından Orduspor'da olağanüstü kongre kararı alan yönetim kurulu, görevinden istifa eden teknik direktör Yücel İldiz ve ekibine bir veda yemeği verdi. 

Balıktaşı Otel'de gerçekleşen veda yemeğine kulüp başkanı Şükrü Bodur, Belediye Başkanı Seyit Torun, Teknik Direktör Yücel İldiz, teknik heyet ve futbolcular katıldı. Zaman zaman duygusal anların yaşandığı gece neşeli ve sohbet ortamında geçti. Yemekte bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Şükrü Bodur, iki yıldır Ordu'da bulunan Teknik Direktör Yücel İldiz'le büyük başarılara imza attıklarını belirterek, "Kendisine şükranlarımı sunuyorum. Bize iki yıldır büyük başarılar yaşattı. Kendisi aynı zamanda adam gibi adamdır. Ayrılsa bile her zaman kalbimizdedir" dedi. 

Teknik Direktör Yücel İldiz de iki yıldır Ordu'da görev yapmaktan büyük onur duyduğunu belirtti. Ellerinden geldiği kadar Orduspor'a hizmet ettiklerini belirten İldiz, "Çalıştığım süre içinde Ordulular'dan büyük destek ve güven gördüm. Bunu hiç unutmayacağım" diye konuştu. 

Yemekte, kulüp başkanı Şükrü Bodur, Belediye Başkanı Seyit Torun ve Ordusporlular Derneği, Yücel İldiz'e plaket ve hediyeler takdim etti.
.
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2006 Çarşamba 13:30:22
Güncelleme :26 Mayıs 2006 Cuma 14:00:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?