3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Yukarıdamlalı şenliğe hazırlanıyor

YUKARIDAMLALI BAYRAM ŞENLİĞİNE HAZIRLANIYOR

Ordu'nun Kumru ilçesine bağlı Yukarıdamlalı beldesi, geleneksel 'Ramazan Bayramı Şenlikleri'ne hummalı bir şekilde hazırlanıyor.

Yukarıdamlalı Belediye Başkanı Nevzat Kavasoğlu, Ramazan Bayramı Şenlikleri'nin bu yıl daha coşkulu kutlanabilmesi için yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi. Bayram kutlamalarının Yukarıdamlalı'da yıllardır hiç aksamadan sürdüğünü ifade eden Kavasoğlu, “Bu yılki şenlikler de geçmişte olduğu gibi, sadece belde halkını değil, tüm Kumruluları ve gurbetçilerimizi bir araya getirecek. Daha fazla misafirimizi daha rahat bir ortamda ağırlamak için yeni bir şenlik alanı oluşturduk. Çim zeminli bu yeni alan aynı zamanda doğal tribün haline getirildi” dedi.

Bu yılki şenliklerin geçen yıllardan daha coşkulu kutlanacağını kaydeden Başkan Nevzat Kavasoğlu, “Geleneksel ata sporumuz yağlı güreş müsabakaları için Kırkpınar'da birincilikler kazanmış Recep Kara, Şaban Yılmaz ve Vedat Ergün gibi başpehlivanlarımızı davet ediyoruz. Misafirlerimiz hem eğlenecek hem de birbirleriyle hasret giderecek. Beldemize has ceviz helvasını zaten bilmeyen yok” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2010 Salı 14:11:03
Güncelleme :24 Ağustos 2010 Salı 14:31:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kovboy IP: 78.161.219.xxx Tarih : 25.08.2010 23:12:11

Kovboy eyüp abimide çağırın zaten gelir de.Başlayın takıyyeye.Hadi sömürün kumruların duygularını.Sömürüye devam.İster evet de ,ister hayır.Bööle gittikten sonra ne yazar.Kovboy eyüp abi.Keleşnikof la şov yaparsan iyi olur.pkk lı gardaşlarınız getirmişler zaten.