3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Zerrin Özer'den sitemli konser

ZERRİN ÖZER'DEN SİTEMLİ KONSER

Ordu'nun Fatsa ilçesine bağlı Yalıköy beldesinde düzenlenen şenlikte sahneye çıkan ünlü sanatçı Zerrin Özer, temposuna ayak uyduramayan izleyicilere, "Yemin ederim siz beni tanımıyorsunuz. Gelir ümüğünü sıkarım, sabahtan beri sizin için süsleniyorum" diye sitem etti.

Kabotaj Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte ilk olarak Türk Halk Müziği sanatçısı Tuğrul Şan sahne aldı. Sanatçı Tuğrul Şan'ın Kabotaj Bayramı'na uygun denizci askeri kıyafetiyle sahneye çıkması ilginç bir görüntü oluşturdu.

Tuğrul Şan'dan sonra sahneye ünlü sunucu Vatan Şaşmaz'ın sunumuyla yılların eskitemediği ünlü sanatçı Zerrin Özer çıktı. Yalıköylülerin karşısına dekolteli bir bluz ve taytla çıkan Zerrin Özer, yeni görüntüsüyle izleyenleri adeta şaşkına çevirdi. İlk şarkısını söyledikten sonra seyircilere seslenen Özer, "Bu gece hep beraber eğleneceğiz, yoksa gelir teker teker ümüğünüzü sıkarım" dedi.

Zerrin Özer, Yalıköy Belediye Başkanı Tahsin Karamustafa'nın kendisine çiçek sunumu sırasında protokol arkasında oturan ortaokul arkadaşını göstermesi üzerine, "Ayşe, ay kurban olurum ben sana. Ne günlerdi o günler değil mi?" dedi.

Ünlü sanatçı Zerrin Özer, birkaç şarkı daha söyledikten sonra kendi enerjisine ve şarkılarına yeterli karşılığı vermeyen seyircilere, "Yemin ederim siz beni tanımıyorsunuz, gelir ümüğünü sıkarım. Sabahtan beri sizin için süsleniyorum" diye sitemini yineledi.

Bu yılki Kabotaj Bayramı'nın ağası olan Muhittin Yurt, Zerrin Özer'e yörenin geleneksel giyeceği olan peştamal hediye etti.

ZERRİN ÖZER'DEN SİTEMLİ KONSER
ZERRİN ÖZER'DEN SİTEMLİ KONSER
ZERRİN ÖZER'DEN SİTEMLİ KONSER
ZERRİN ÖZER'DEN SİTEMLİ KONSER
İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2010 Cuma 13:24:04
Güncelleme :2 Temmuz 2010 Cuma 13:39:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?