16
Mayıs
2024
Perşembe
AKKUŞ - ORDU

Molada canından oldu

Düğün dönüşü ekmek molasında sigara aldıktan sonra yolu karşıya geçmeye çalışan bir şahsa hızla seyreden otomobil çarptı. Kaza yerinden yaklaşık 50 metre ileride durabilen otomobilin çarptığı şahıs feci şekilde öldü.

Edinilen bilgilere göre, Samsun'da bir düğüne katıldıktan sonra Ordu'nun Akkuş ilçesi Seferli beldesine dönen konvoy, ekmek ve değişik nevale almak için Samsun'un Çınarlık beldesi Eğercili köyünde mola verdi. Mola sırasında Samsun-Ordu karayolunda karşıdaki markete sigara almaya giden H. İbrahim Yıldız'a (39) dönüşte karşıya geçmek isterken Ordu yönünde seyreden Aziz T. yönetimindeki 34 P 6082 plakalı otomobil çarptı. Saat 21.00 sıralarında meydana gelen kazada yaklaşık 50 metre sonra durabilen otomobilin çarptığı H. İbrahim Yıldız'ın ayakkabıları, ceketi ve cesedi 15'er metre arayla karayoluna savruldu.

Kazadan sonra sürücü jandarma tarafından gözaltına alınırken ölen şahsın annesi 80 yaşlarındaki Zöhre Yıldız ağıtlar yaktı. Anne Zöhre Yıldız, "Oğlum oğlum, şimdi sabah erkenden benim ateşimi kim yakacak? Ben sensiz tek başıma ne yaparım? Sen ölme oğlum, ben öleyim" diye gözyaşı dökerken çevredekiler tarafından teselli edilmeye çalışıldı.

Kazaya tanık olanlar, ölen H. İbrahim Yıldız'ın koyu renkte kıyafetler giydiğini, yola kontrolsüz çıktığını ve kendisine çarpan otomobilin ancak 50 metre sonra durabildiğini ifade etti. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2007 Pazar 14:42:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ilhami kocaoglu IP: 85.105.125.xxx Tarih : 17.07.2007 22:51:14
iyi akşamlar başınız saolsun .ist .zadide kocaoglu