23
Mayıs
2024
Perşembe
AYBASTI - ORDU

Adliye müjdesi

AK Parti Grup Başkan Vekili Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, Ordu’nun Aybastı İlçesi’ne yeni adliye binası yapılacağının müjdesini verdi.

Kabataş İlçesi’nden adliye binası kaldırıldıktan sonra Aybastı’nın adliye işlerinin çok zorlaştığını belirten AK Parti Grup Başkan Vekili Eyüp Fatsa, "Şu anda zaten kendisine ait bir yeri de yok. Aybastı hem şehir olarak hem de kendi interlandı olarak geniş bir alana hizmet ediyor. Bir de şimdi Kabataş’ın yükünü çekiyor. Hem Belediye Başkanımız hem İlçe Başkanımız İstanbul’da oturan Aybastılar’da dahil bütün hemşehrilerimiz, Aybastı’da bir adliye binasıyla ilgili bir talebi oldu. Biz de buna öncülük ettik. Adalet Bakanımızla beraber vardığımız mutabakatta, o talimatı verdik. Projesi yapılıyor zaten tip proje bunlar. Yani projenin araziye uyumu sağlanacak. Sayın Adalet Bakanımız’dan inşallah proje biter bitmez adliye binanızın ihalesi bu sene yapılacak müjdesini aldık" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2005 Pazartesi 06:12:39
Güncelleme :18 Nisan 2005 Pazartesi 17:59:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan hakan IP: 85.97.226.xxx Tarih : 30.03.2005 11:39:01
inşallah dedikleriniz zamanında olur sayın vekilimiz. Daha önce bir sürü vaatlerde bulunmuştunuz..bunlardan en önemlisi de yoldu..hadi bakalım...