27
Mayıs
2024
Pazertesi
AYBASTI - ORDU

Hizmet binası törenle açıldı

Ordu'nun Aybastı ilçesine bağlı Çakırlı beldesinde inşaatı tamamlanan, belediye binası törenle hizmete açıldı.


Yeni belediye binası önünde düzenlenen törene AK Parti Ordu Milletvekili Ayhan Yılmaz, Aybastı Kaymakamı Mehmet Özer, çevre ilçe ve belde belediye başkanları, Ordu İl Genel Meclis üyeleri ve çok sayıda belde halkı katıldı. Belediye hizmet binasının açılış töreni Aybastı Halk Eğitim Merkezi folklör ekibinin gösterileri ile başladı. Konuşma yapan Çakırlı Belediye Başkanı Mehmet Er, Çakırlı Belediyesi'nin 31 Aralık 1998 yılında kurulduğunu söyledi. Er, "Binanın bin 800 metrekare oturum alanı bulunmaktadır.


300 metrekare alan içerisinde hizmet odaları, düğün salonu, sağlık evi, misafirhane, telekom odası ve çocuk oyun alanını halkın hizmetine sunduk " dedi.
Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, belediye hizmetlerini yaparken bina gibi hizmetlerin yapılmasının oldukça meşakkatli bir iş olduğunu ifade etti. Törende son konuşmayı yapan AK Parti Ordu Milletvekili Ayhan Yılmaz ise Çakırlı Belediye binasında İl Genel Meclis toplantısının yapılmasının övünülecek bir olay olduğunu belirterek, " Çakırlı belediye olduğunda ne parke, ne su, ne de bu bina vardı. Başkan muhalefetteyken çok kıt imkanlarla çalıştı. Daha sonra AK Parti iktidarı ile Çakırlı beldesi önemli hizmetler aldı" diye konuştu.


Daha sonra, belediye hizmet binasının yapımında emeği geçenlere plaket takdim edildi. Tören belediye hizmet binasının açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından yapılan ikram ile sona erdi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2009 Cumartesi 20:55:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?