16
Haziran
2024
Pazar
ÇATALPINAR - ORDU

Demet'in azmi, kaymakamın takdirini kazandı

Çatalpınar'ın Akkaya Köyü’nde sona eren Makine Nakışı kursunun sergisinde başarı belgesi alan konuşma engelli Demet Acısu, azmiyle herkesin takdirini kazandı.

Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü tarafından Akkaya Köyü’nde açılan 780 saatlik Makine Nakışı kursunun sona ermesi nedeniyle kursiyerlere birer başarı belgesi verildi. Kursiyerlere başarı belgeleri verilmeden önce bir konuşma yapan İlçe Halk Eğitim Merkez Müdürü Mahmut Karabulut, makine nakışı kursunun toplam 6,5 ay devam ettiğini belirterek, "Kursumuz 780 saatlik bir kurstur. Biz bu kursları açarken halkın isteğini göz önünde bulundururuz. Akkaya halkı kurslarımıza her zaman ilgi gösteriyor. Biz Halk Eğitim Merkezi olarak her zaman ve her yerde kurs açabiliriz. Yeterki en az 15 kişin sığabileceği bir oda olsun. Kursiyerlerimiz geçtiğimiz sezon fındıkta kötü bir sezon geçirilmesine rağmen bu kursa devamlılık gösterdi. Hepsini özverilerinden dolayı tebrik ediyoruz" dedi.

Kursiyerlerin belgesi törene katılan protokol üyeleri tarafından takdim edilirken konuşma engelli Demet Acısu’yu, başta Kaymakam Yılmaz Kurt olmak üzere diğer protokol üyeleri de tebrik etti.

 

İHA
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2005 Salı 11:50:00
Güncelleme :8 Haziran 2005 Çarşamba 11:14:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?