22
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇATALPINAR - ORDU

Fatsa iddialı konuştu

AK Parti Grup Başkan Vekili Eyüp Fatsa, "AK Parti, 4 Kasım 2007'de 3 Kasım 2002'den daha güçlü çıkacak" dedi. 

Eyüp Fatsa, Kurban Bayramı dolayısıyla ziyaret ettiği seçim bölgesi Ordu'nun Aybastı, Kabataş ve Çatalpınar ilçelerinde iddialı açıklamalarda bulundu. Milletvekili Fatsa'ya ziyareti sırasında Enerji Bakanı danışmanlarından Ayhan Yılmaz, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Veysel Dalcı, AK Parti Ordu İl Başkan Yardımcısı Serkan Danış ve bazı belde belediye başkanları da eşlik etti. Gittiği ilçelerde esnafı da gezen Eyüp Fatsa, Aybastı İlçesi'nde Belediye Başkanı Fehmi Küpçük, Kaymakam Ergün Baysal ve partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etti. 

Yaptığı konuşmada, 2007'nin 4 Kasımı'nda Türkiye'nin bir büyük genel seçime şahit olacağını belirten Fatsa, "AK Parti, 4 Kasım 2007'de 3 Kasım 2002'den daha güçlü çıkacaktır. Türkiye genelinde yapmış olduğumuz anketlerde, kamuoyu yoklamalarında seçmen hareketlerinde bunları görüyoruz. Bu bir milli iradedir. Milletimizin vermiş olduğu her türlü karara saygı duyarız. Onun için ne cumhurbaşkanlığı seçimiyle alakalı, ne de genel seçimlerle alakalı biz Türkiye'de gerginliğin tarafı olmayacağız. Hiç kimse bizden kaynaklanan bir gerginliği yaşamayacak ve biz bu ülkeyi germeyeceğiz. Ama bütün varlığını mevcudiyetini kavgaya, gerginliğe borçlu olanlar elbette ki alışkanlıklarını devam ettireceklerdir. Millet üzerinde baskı ve korku oluşturmaya devam edecekler, ama milletimizin sağduyusu ve iradesi bu gayretleri boşa çıkartacak" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2007 Perşembe 13:32:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yuksel IP: 85.108.30.xxx Tarih : 8.01.2007 21:51:47
sayın vekilim öncelikle geçmiş bayramın mübarek olsun ben bir çatalpınarlı olarak sizlere hoşgeldinizder söze başlamak ısterim bizimbir kucuk san sıtemız yok hala sehır içinde atolyeler tamırciler marangozlar harılharıl çalısıyor hasta olan uyuyan bırbebek bunları haketmiyor lutfen bizlere yardım edin belediyeye yardımcı olun bu meseleyi hep beraber halledelim herşey çatalpınar için saygılar