18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇATALPINAR - ORDU

Havai fişekli kutlama

Çatalpınar İlçesi’ne bağlı Göller Beldesi’nde Kadir Gecesi, belediye organizesinde yapılan havai fişek gösterileri ile kutlandı.

Göller Beldesi’nde ilk önce Şehir Hasan Özdenbaşı İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Mahmut Gönül’ün evinde iftar yemeği verildi.

Teravih namazı ve hemen arından kılınan tespih namazından sonra camiden çıkan cemaate tatlı ve lokum ikramı yapıldı. Belediye Meydanı’nda toplanan cemaat, gerçekleşen havai fişek gösterilerine hayran kaldı.

Göller Belediye Başkanı Nuhil Kiremitçi, Kadir Gecesi’nde geçen yıllara oranla değişik bir kutlama yapmak istediklerini belirterek, "Bu da bizim bayramımız olsun istedik. Havai fişek gösterilerini bundan sonraki yıllarda da gelenek haline getireceğiz. Bu vesile ile halkımızın mübarek Kadir Gecesi’ni ve Ramazan Bayramı’nı kutluyorum" dedi.

Havai fişek gösterilerinden sonra eski Belediye Başkanı Ramazan Katık ile mevcut Belediye Başkanı Nuhil Kiremitçi, el ele tutuşup belde merkezinde yürüyüş yaparak dostluk örneği gösterdiler.

ordu
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2004 Çarşamba 11:05:21
Güncelleme :9 Nisan 2005 Cumartesi 15:39:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
EMRE KAYABAŞI IP: 85.96.94.xxx Tarih : 3.09.2005 19:49:43
ben çatalpınar kıran mahallaesin den emre veysel abinin akrabasıyım veysel abiye çok üzüldüm bir evi vardı o da yandı hiç bir şeyi kalmamıştı ama çatalpınarlılardan allah razı olsun hiç bir eksik eşya bırakmadan ailenin ihtiyaçlarını karşıladılar çatalpınarlılarla gurur duyuyorum çünkü iyi günde kötü gün de hep herkezin yanında bulun dukları için