27
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇATALPINAR - ORDU

Kaymakam kermes açtı

Ordu'nun Çatalpınar ilçesinde Çok Programlı Lise Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü'nün ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına düzenlediği gıda ve el sanatları kermesi, Kaymakam Turan Dilsiz tarafından açıldı.


Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen kermesin açılışına Çatalpınar Kaymakamı Turan Dilsiz, Çatalpınar Belediye Başkanı Muhasin Eriş, İlçe Emniyet Amiri Hasan Güven, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çelik, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muhsin Çok, Mal Müdürü Yılmaz Öztürk, okul müdürleri ve öğrenci velileri katıldı. Kermesin açılışını yapan Kaymakam Turan Dilsiz, muhtaç öğrenciler için 100 TL nakit bağışta bulunurken, Belediye Başkanı Muhasin Eriş ise Kaymakam Turan Dilsiz'e hediye etmek üzere en pahalısından çeyiz seti aldı.

Çatalpınar Kaymakamı Turan Dilsiz, ilçede söz konusu eğitim ise her türlü desteğe her zaman hazır olduklarını söyledi. Çatalpınar Belediye Başkanı Muhasin Eriş de belediyenin öğrencilere zaman zaman kırtasiye ve okulların çevre düzenlemesi ile eğitime katkıda bulunduklarını, bundan sonra da her zaman desteğe hazır olduklarını ifade etti. Çatalpınar Çok Programlı Lise öğretmeni Nuray Çok ve öğrencileri önderliğinde hazırlanan kermesin 3 gün açık kalacağı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2009 Salı 11:20:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?