19
Mayıs
2024
Pazar
ÇATALPINAR - ORDU

Yeşil seferberliğine vatandaş desteği

Çatalpınar İlçesi’ne bağlı Göller Beldesi Şehit Hasan Özdenbaş İlköğretim Okulu’nun bahçesi, Belediye Başkanı Nuhil Kiremitçi tarafından alınan çam fidanları ile donatıldı.

Göller Beldesi Belediye Başkanı Nuhil Kiremitçi, fidanları diktikleri yerde eskiden kendi ilkokullarının olduğunu hatırlatarak, "Şimdi bizim eskiden okuduğumuz yer yeni temel eğitim okulunun bahçesi. Eskiden okuduğum ve çocukluğumun geçtiği yeri yeşillendirelim diye aklıma bir fikir geldi" dedi.

Samsun Gelemen Çiftliği’nden 120 adet yetişmiş çam fidanı aldıklarını ifade eden Kiremitçi, "Fidanları bize İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok hediye etti. Elimizde bin 500 tane daha fidan var. Bu fidanları beldemizin çeşitli yerlerine dikerek beldemizin yeşil görünmeyen yerlerini de yeşillendireceğiz" diye konuştu.


Göller Şehit Hasan Özdenbaş İlköğretim Okulu’nun bahçesindeki fidan dikimine, Belediye Başkanı Nuhil Kiremitçi, Okul Müdürü Abdullah Yılmaz, Müdür yardımcısı Mustafa Civelek, okul öğretmenleri ve öğrenciler de katıldı.

ordu
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2004 Perşembe 17:43:49
Güncelleme :9 Nisan 2005 Cumartesi 15:41:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?