22
Mayıs
2024
Çarşamba
FATSA - ORDU

AKP'li Yücetepe'ye MHP'li gelin

AK Parti'li Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Yücetepe, eski MHP'li belediye başkanının kızı Denizhan ile hayatını birleştirdi.

Üniversite yıllarında okurken Kocaeli Körfez ilçesi eski Belediye Başkanı Emrah Yenilmez'in kızı Denizhan'a gönlünü kaptıran AK Parti'li Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Yücetepe'nin düğün töreni Fatsa Yalçın Hotel Resort'ta gerçekleşti.

Düğün töreninde genç çiftlerin nikahı Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan tarafından kıyıldı. AK Parti'li Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Yücetepe'nin üniversiteden arkadaşı olduğunu belirten gelin Denizhan, "Yıllar sonra tekrar karşılaştık ve evlenmeye karar verdik. Ailem bu kararımı verirken özellikle de babam olaya siyasi olarak bakmadı. O yüzden bir sıkıntımız olmadı" dedi.

Damat Bülent Yüctepe ise aşkın sınır tanımadığını belirterek, "O yüzden parti farklılığı bizim için önemli değil. Bizim aşkımız bütün siyasi partilere örnek olsun" diye konuştu.

"KARARI KIZIM VERDİ"
Evliliğin bir kısmet işi olduğunu ifade eden İzmit Körfez ilçesi MHP'li eski Belediye Başkanı Emrah Yenilmez ise "Bunlar insan hayatında olması gereken şeyler. Cenab-ı Allah bu çocuklarımızı bir ömür boyu mutlu etsin. Önemli olan budur. Son kararı kızım verdi. Kızımın verdiği karara saygılıyım. İsabetli bir karar aldığını düşünüyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2007 Pazar 15:18:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?