15
Mayıs
2024
Çarşamba
FATSA - ORDU

Anlayan'dan sinevizyonlu tanıtım

Ordu’nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, yapım ihalesine çıktıkları 7 bin metrekare alan üzerine yapılacak Kültür Sarayı’nı sinevizyon gösterisiyle basına tanıttı. 

Mimarı yapısıyla muhteşem bir görünüşe sahip olan projenin, otogar yanındaki itfaiye müdürlüğü ve eski şişeleme tesislerinin yerine yapılacağını belirten Başkan Anlayan, Kültür Sarayı projesinin 3 yıldır hep konuşulan, ancak çok büyük bir proje olduğu için hazırlık aşamasının da uzun sürdüğünü vurguladı. Anlayan, “Kültür Sarayı’nın içersinde çok farklı kullanım alanları var. Yol kotundan alt kısmı otopark olarak kullanılacak, karayolu kotunda olan bölümleri kullanım alanları olacak. Proje bütün detayları ile hazırlandı. Kamu İhale Kurumu’ndan almış olduğumuz tarihe göre 22 Şubat 2007 tarihinde projenin yapım ihalesi var. Yani artık kazmayı vuruyoruz. Bitim süresini 2008 yılının Aralık ayı olarak belirledik. İçersinde büyük otoparkı, biri 150 kişilik diğeri 300 kişilik 2 sinema salonu, 600 kişilik çok amaçlı salon, 2 katlı kafeterya, 1 sergi salonu yer alacak” dedi. 

Başkan Hüseyin Anlayan, Kültür Sarayı bittiğinde sadece Fatsa için değil Ordu ili için de bir cazibe merkezi olacağını sözlerine ekledi.
iha
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2007 Salı 19:01:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emrah öztürk IP: 85.98.86.xxx Tarih : 8.02.2007 07:11:53
sayın başkanım bizler kurtuluş mahallesi şevket reis sokakta ikamet etmekteyiz bizlere söz vermiştiniz parke taşi döşenecekj demiştiniz..sayın başkanım yağmur yağdığı zaman çocuklar okula çamurlar içinde ve çamurlu ayakkabılarla gidiyor sayın başkanım gereğini arz ederiz ...