19
Mayıs
2024
Pazar
FATSA - ORDU

Azgın dalgalar yola ulaştı

Karadeniz’in azgın dalgaları, Ordu’nun Fatsa İlçesi’nde karayolunun trafiğe kapanmasına neden oldu. Fatsa İlçesi’ne bağlı Bolaman Beldesi Yenipazar mevkiinde azgın dalgaların dolgu malzemelerini aşıp karayoluna taşlar sürüklemesi nedeniyle, bölünmüş karayolunun Bolaman Bölge Trafik İstasyon Amirliği önünden itibaren 1 kilometrelik kısmı trafiğe kapatıldı.
Bolaman Bölge Trafik İstasyon Amirliği’ne bağlı ekiplerin, Yenipazar mevkii Ilıca sapağında yoğun önlemler aldığı gözlendi. Trafik ekipleri, bölünmüş yolun ortasına variller koyarak sürücülere yol gösteriyor.

Tayyar Baş isimli sürücü, evinin Bolaman Beldesi’nde olduğunu belirterek, "Her kış mevsiminde burada aynı sorunla karşılaşıyoruz. Yetkililer bu duruma çare bulmalı" dedi. Yenipazar semtinde ikamet eden Bayram Çadır ise, 2 saatlik bir fırtınada denizin karayolunu tahrip ettiğini ifade ederek, "Yetkililer bu iş daha fazla büyümeden gerekli önlemleri alırlar herhalde. Aynı olay, bu yol yapıldıktan sonra bir kere daha olmuştu. Buraya bir dalga kıran yapılmadıktan sonra, çözüm bulunmasına imkan yok" diye konuştu.
Bazı semt sakinleri ise söz konusu yer için 2 yıl önce dalgakıran projesi çizilmesine rağmen projenin gerçekleşmediğini iddia etti.

fatsa
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2004 Pazartesi 17:17:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?