22
Mayıs
2024
Çarşamba
FATSA - ORDU

Bakan Güler kirvelik yaptı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu'nun Fatsa ilçesinde tamamlanan ve geçen aylarda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın anahtar verdiği TOKİ evlerinde ikamet eden aileleri ziyaret etmesinin ardından, aynı mahallede bir sünnet düğününe uğrayarak kirvelik yaptı.

AK Parti Grup Başkanvekili Eyüp Fatsa, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, AK Parti Ordu İl Başkanı Fatih Han Ünal, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen ile birlikte toplu konutlarında oturan Nihal-Mesut Ergün'ün evine konuk olan Bakan Güler, 320 dairenin bulunduğu Fatsa Toplu Konutları'nda Fatsa manzarasını görünce hayranlığını gizleyemedi. Balkonda çay içerken basın mensuplarıyla sohbet eden Bakan Güler, "Başbakanımız, bu genç ailemize Ordu'da anahtar verdi, biz de evlerine konuk olup balkonlarında çay içerek Fatsa'yı kuş bakışı izlemenin zevkini yaşadık. Fatsa'da toplu konutun yanı sıra diğer projeler de emin adımlarla ilerliyor. Fatsa Belediye Başkanı'nı bu konuda kutluyorum" dedi.

Bakan Hilmi Güler, TOKİ konutlarını ziyaretinin ardından aynı mahallede bir sünnet düğününe uğradı. Birol-Yasemin Ateş çiftinin çocuğu Mehmet Alişan Ateş'in kirvesi olan Bakan Güler, "Allah bu yavrumuza ve ailesine uzun ömürler versin" temennisinde bulundu.

iha
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2007 Pazartesi 14:15:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?