28
Mayıs
2024
Salı
FATSA - ORDU

Balıkhane Projesi'nin ihalesi yapıldı

Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde, 'Balıkhane Projesi' için yapılan ihaleyi 672 bin YTL ile Üçüncüler İnşaat isimli firmanın kazandığı ve balıkhanenin 2007 yılının Temmuz ayına kadar bitirileceği belirtildi. 

Balıkhane Projesi ile ilgili Balıkçı Barınağı'nda bir açıklama yapan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Balıkhane Projesi'nin start verme aşamasına geldiğini belirterek, "Bunlar büyük projeler. Çünkü bu projeler rutin hizmetlerin dışında biraz daha önem arz eden projeler. Rakamsal olarak ciddi rakamlar tutan, imalatı ciddi süreç isteyen projeler. Mevcut balıkçı barınağının üzerine yapılacak Balıkhane Projesi sadece klasik balıkhane dükkanlarından ibaret olmayıp kayıkların çok daha nezih bir şekilde yanaşabileceği çevre düzenlemesiyle, mendirek üzerinde bir Çin setti gibi yürüyüş yoluyla, mendirek ucunda bir seyir feneriyle komplike bir proje" dedi.
Balıkhane Projesi'nin toplam 755 bin YTL'lik yaklaşık maliyetle ihaleye çıkartıldığını ifade eden Başkan Anlayan, "Balıkhane projesi

ihalesine 2 firma katıldı. İhaleye giren firmadan bir tanesi 900 bin YTL teklif verdi. Diğer firma 672 bin YTL teklifte bulundu. Biz en uygun teklif veren ve yeterliliği olan Üçüncüler İnşaat isimli firmaya ihaleyi verdik. Balıkhane projemizi 2007 yılının Temmuz ayına bitecek şekilde ihale ettik" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2006 Çarşamba 10:22:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?