16
Mayıs
2024
Perşembe
FATSA - ORDU

Balıkhane son aşamada

Fatsa  Belediyesi tarafından yapılan balıkhanede son aşamaya gelindiği bildirildi.

Fatsa Belediyesi ve Başkan Hüseyin Anlayan’ın en iddialı projelerinden olan balıkhanede dükkanların çalışması tamamlanırken, balıkhanenin sahil anayoluna bakan kısmında büyük şelale inşaatı devam ediyor. Yürüyüş yolunda ise kaba inşaatın büyük bölümünün tamamlandığı gözlenirken, seyir locası ve kayık çekilecekleri alanlarının da kısa sürede bitirileceği öğrenildi.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, müttehit firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Burada kısa bir açıklama yapan Başkan Anlayan, Balıkhanenin Karadeniz’de beklide Türkiye’de bir ilk olacağını belirterek, “Bu projemizde iddialıyız. En çok ‘denizi duvarla kapatıyorlar’ diye eleştiri alıyorduk. Artık duvara dev bir şelale yapınca vatandaşlarımızın da hoşuna gitmeye başladı. Çalışmalar tamamlanmadan gereksiz eleştiri yapanlar, bu proje bitince projemize hayran kalacaklar. Fatsa Balıkhanesi sadece Fatsa’da değil, bölgede konuşulan Balıkhane olacak. Vatandaşlarımız bizi izlemeye devam etsinler” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2007 Çarşamba 10:36:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?