22
Mayıs
2024
Çarşamba
FATSA - ORDU

Başını duvara çarpan Fatsalı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde, caddede yürürken başını duvara çarpan vatandaş hayatını kaybetti.


Edinilen bilgiye göre, Dumlupınar Mahallesi Reşadiye Caddesi Askerlik Şubesi karşısında meydana gelen olayda, yüksek tansiyon nedeniyle dengesini kaybettiği öğrenilen Ahmet Şirin (57), başını önce bir iş yerinin duvarına, daha sonra da yere düşerek sert zemine vurdu.

Düşme sonucunda ağır yaralanan Ahmet Şirin, 112 ekipleri tarafından Fatsa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ahmet Şirin, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ahmet Şirin'in cesedi ölümünün kesin teşhisi için bu sabah Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Evli ve 3 çocuk babası ve ilçede terzilik yaptığı öğrenilen Şirin'in doğum yeri Yassıbahçe köyünde toprağa verileceği bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2007 Cuma 16:46:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
HABIL AKSOY IP: 88.202.127.xxx Tarih : 31.12.2007 01:13:22

sevgili ustamiz ve kardesimizin AYILESININ BASI SAG OLSUN ALLAH SABIRLIK VERSIN. LIBYA TRPOLI DE OLMAM NEDENI ILE SON GOREVIMI YAPAMAMIN UZUNTUSU ICINDEYIM 1970 YILARI NIN EN IYI USTASINI KAYBETTIK FATSALI OLUPDA UNUTMAK MUMKUN DEGIL SEVGILI AHMET USTAMIZI CEM SINAMASI PASAJI DILI OLSADA KONUSSA TEKRAR BASSAGLI DILERIM ALLAHDAN RAHMET ETSIN SIZ SAYIN KENT HABER YAYINCILARI VE YONETICILERINE TESEKUR EDIYORUM BIZE UZAK GURBETEDE OLSA BU UZUCU HABERLERI BIZLERE ULASTIRDINIZ EN AZIN DAN MEMLEKET HABERLERINI OKUYUP TAZELENIYORUZ TEKRAR BASIMIZ SAG OLSUN IYI CALISMALAR DILERIM.