19
Mayıs
2024
Pazar
FATSA - ORDU

Başkandan genç çiftlere nasihat geldi!..

Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe, Hidayet Yılmaz ile yaşamını birleştirdi. Genç çiftlerin nikah memurluğunu Belediye Başkanı Hüseyin anlayan yaparken, şahitliklerini de AKP Grup Başkan Vekili Eyüp Fatsa, AKP Ordu İl Başkanı Fatih Han Ünal ve AKP Fatsa İlçe Başkanı Veysel Dalcı yaptı.

AKP Grup Başkan Vekili Eyüp Fatsa, gelin Hidayet Yılmaz’a evlilik cüzdanını takdim etmeden önce, "Eşiniz bir siyaset adamı. Hanımlar anlayış ve hoşgörü göstermezse eşlerin siyasi hayatı uzun soluklu olmaz" dedi.

Yalçın Hotel Restoran’da gerçekleşen düğün törenine, AKP Grup Başkan Vekili Eyüp Fatsa’nın yanısıra, Kumru, Çamaş, Geyikçeli, Hatipli ve Fizme Belediye Başkanları, Başhekim Dr. Alaettin Arıkan ve genç çiftin dost ve akrabaları katıldı.

Muharrem Aktepe ve Hidayet Yılmaz’ın nikah şahitliğini yapan AKP Grup Başkan Vekili Eyüp, genç çifte evlilik cüzdanlarını vermeden önce bazı nasihatlerde bulundu. Bir toplumun gücünün, güçlü aile yapısı ile doğru orantılı olduğunu söyleyen Fatsa, "Muharrem bey birlikte siyaset yaptığımız bir arkadaş. Genç arkadaşımız Fatsa’ya en güzel hizmetlerin yapılmasına katkıda bulunacaktır. Bu hizmetleri yaparken de en büyük destekçisi eşi olacaktır. Siyasiler için üzülerek söylüyorum. Eğer hanımlar anlayış ve hoşgörü göstermezse siyasilerin uzun soluklu siyaset yapmaları o kadar mümkün olmayacaktır. Hanımların desteği ve hoşgörüsü eşlerin daha hayırlı hizmetler yapmasına vesile olacaktır. Ben Hidayet hanımdan Muharrem beye destek vermesini diliyorum. Bu evlilik cüzdanı bir belgedir. Eğer evlilik hayatında anlayış ve hoşgörü yoksa bu cüzdan tek başına bir anlam ifade etmez" diye konuştu.

fatsa
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2004 Pazartesi 12:12:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?