18
Mayıs
2024
Cumartesi
FATSA - ORDU

Başkan'ın bayram ziyareti tam gaz

Fatsa İlçesi Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Kurban Bayramı dolayısıyla esnaf ziyaretine çıktı. vatandaşlarla bayramlaşan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, bugün de Dumlupınar Mahallesi Evren Caddesi’ne giderek esnafları tek tek dolaşıp bayramlarını kutladı.


Kurban Bayramı’nın ikinci günü Belediye Meclis Salonu’nda vatandaşlarla bayramlaşan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, bugün de Dumlupınar Mahallesi Evren Caddesi’ne giderek esnafları tek tek dolaşıp bayramlarını kutladı. Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’a Belediye Başkan yardımcısı Muharrem Aktepe, Belediye Meclis Üyeleri İsmail Topaloğlu, İsmail Keskin, Bülent Yücetepe, Ziya Toprakbastı ve Zabıta Amiri Ali Naci Ekiz de eşlik etti.
Kurban Bayramı’nın Fatsa ve bölgeye hayırlar getirmesi için dilekte bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, "Bayramlar gerçekten manevi değeri çok yüksek olan çok güzel günler. Bu vesile ile biz de bu manevi hazzı yaşamak için esnaflarımızla beraberiz. Sadece bayramdan bayrama değil her fırsat bulduğumuzda vatandaşlarımızla esnaflarımızla çok farklı yerlerde bu sohbetlerimizi yapıyoruz ama bayramların çok daha farklı bir ayrıcalığı var" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2005 Cumartesi 18:00:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?