20
Mayıs
2024
Pazertesi
FATSA - ORDU

Bedava fidana ilgi büyük oldu

Ordu Çevre ve Orman Müdürlüğü’nün "Yeni Yıla Fidan Dikerek Girelim" parolası ile başlattığı kampanya çerçevesinde Fatsa’da 200 adet fidan dağıtıldı.

Bedava fidan dağıtımı kampanyası için Ordu’dan gelen Çevre ve Orman Müdürlüğü Fidanlık Mühendisi Nilüfer İlksan Kandemir ve üç görevli, Telekom binası önünde fidan dağıtımını gerçekleştirdi. Bedava fidan dağıtımının startını Fatsa Kaymakamı Salih Gürhan verdi. Kaymakam Salih Gürhan, kampanyanın Çevre ve Orman İl Müdürlüğü tarafından erozyonu ve toprak kaymasını önlemek amacıyla başlattıklarını belirterek, "Yetkililer fidanları ücretsiz olarak dağıtıyorlar. Dikimi konusunda da halkımıza bilgi vereceklerdir. Kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

Çevre ve Orman İl Müdürlüğü Fidanlık Mühendisi Nilüfer İlksan Kandemir, bedava fidan dikimi kampanyasının 1 Ocak 2005 tarihine kadar süreceğini belirterek, "Fatsa’da 50 adet Himalaya Sediri, 50 adet Yalancı Selvi ve 100 adet Fıstık Çamı dağıttık" dedi.

Bedava fidan dağıtıldığını öğrenen ilçe halkı, kampanyaya büyük ilgi gösterirken 200 adet fidanı 5 dakika gibi kısa bir sürede bitirdi.

Fatsa
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2004 Salı 14:48:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?