19
Mayıs
2024
Pazar
FATSA - ORDU

Bedava muayene izdihamı

Fatsalılar, belediye hoparlöründen ilan vererek, iki gün boyunca gelen herkesi bedava muayene edeceğini belirten çocuk doktorunun yazıhanesine akın etti.

Ordu’nun Fatsa İlçesi’nde fındıkta yaşanan don hadisesinden dolayı çocuklarını doktora götüremeyen Fatsalı ailelerin imdadına Çocuk Doktoru Suat Erkmen yetişti. Belediye hoparlöründen 2 gün boyunca bedava muayene ilanı veren doktorun yazıhanesine aileler adeta akın etti. İlanı duyan aileler, çocuklarını muayene ettirebilmek için sabahın erken saatlerinden itibaren Çocuk Sağlığı Uzmanı Dr. Suat Erkmen’in, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Pazar Caddesi’ndeki muayenehanesini doldurdu.

Dr. Suat Erkmen, bedava muayene işini uzun zamandır düşündüğünü belirterek, "Bu memlekette yaşayan ve ekmeğini yiyen bir insan olarak, bu sene fındık olmadığı için vatandaşın mağduriyetini bilen bir kişiyim. Komşum açken ben rahat edemem. Onun için böyle bir kampanya yaptık. 2 gün belki yetmeyecek, belki daha da uzatacağım. Dünyada her şey para değil. Mağdur insanların burada yüz ifadelerindeki mutluluğu görünce dünyanın en zengin insanı ben oluyorum" dedi.

Dr. Suat Erkmen, ilk gün 2 saatte 150 hasta muayene ettiğini ve bu sayının akşama kadar 500’ü bulacağını söyledi. Cem Sevincer isimli bir hasta yakını Dr. Suat Erkmen’in hayırlı bir ayda çok iyi bir iş yaptığını ifade etti.

ORDU (İHA) -
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2004 Çarşamba 11:40:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?