23
Mayıs
2024
Perşembe
FATSA - ORDU

Binlerce Fatsalı Soner Arıca ile coştu

6. Uluslararası Çınar Festivali'nde, deniz kenarında sahne alan Fatsalı pop sanatçısı Soner Arıca, hemşehrilerini coşturdu.

Çamlık tesislerinin plaj bölümünde düzenlenen festival kapsamındaki konsere, AKP Grup Başkan Vekili Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, Kaymakam Salih Gürhan, çevre ilçe ve belde belediye başkanları da katıldı. Gecede, bölgenin yerel sanatçıları Aydın Beyoğlu ve Mehmet Gümüş'ten sonra sahne alan Fatsalı pop sanatçısı Soner Arıca, "Benim adım aşk" isimli albümünü çıkarttıktan sonra ilk konserini Fatsa'da verdi.

Türkiye'nin birçok büyük ilinde konserler verdiğini belirten Soner Arıca, "Memleketim olduğu için mi acaba bilemiyorum, Fatsa'da konser verince çok heyecanlanıyorum. Orkestram bile bana sürekli soruyor, 'Fatsa'ya ne zaman gidiyoruz' diye. Fatsa'ya gelince balık özlemimizi de gidermiş oluyoruz" dedi.

Binlerce Fatsalı, Soner Arıca'nın şarkılarıyla hareketli dakikalar geçirip coştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2005 Cumartesi 13:49:24
Güncelleme :17 Temmuz 2005 Pazar 16:42:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gökhan aksu IP: 88.228.43.xxx Tarih : 26.09.2007 21:36:52

soner arıca çok önemli sanatçılardan birisidir hatta bana göre sadece odur onunla haher yapmanız beni çok mutlu etti her gün soner arıca ile yazın her gün okurum. bir numara soner arıca size başarılar........