22
Mayıs
2024
Çarşamba
FATSA - ORDU

Borsa yönetiminden kaymakama ziyaret

Fatsa'da 10 gün önce yeni seçilen Ticaret Borsası yönetimi, İlçe Kaymakamı Salih Gürhan ve İlçe Emniyet Müdürü Cemal Kuru’yu ziyaret etti.

Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Koç, yönetim kurulu üyeleri Murat Kıran, Ali Fevfi, Osman Biricik, Borsa Genel Sekreteri Abdullah Çelik ve Genel Sekreter Vekili Hakan Ateşli ile birlikte ilk önce İlçe Kaymakamı Salih Gürhan ziyaret edildi.

İlçe Kaymakamı Salih Gürhan nezaket ziyaretlerinden dolayı Ticaret Borsası yönetimine teşekkür ederek, "Borsa yöneticileri yeni görevlerine başlamadan önce nezaket ziyaretinde bulundular. Ben de kendilerini misafir etmekten çok mutlu oldum. Son derece duygulandım. Yeni çalışma döneminde üstün başarılar diliyorum. Hayırlı olsun" dedi.

Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Koç ise Ticaret Borsası’nın hedeflerinin en başında Fatsa halkı ve Fatsa Ticaret Odası ile birlikte ilçeye bir ilköğretim okulu kazandırmak olduğunu ifade ederek, "Bu konu hakkında da bir görüşme yaptık. İleride bu görüşmeyi daha detaylı yapacağız. Bizleri kabul ettiği için sayın Kaymakamımıza çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Ticaret Borsası yönetimi daha sonra İlçe Emniyet Müdürü Cemal Kuru’yu ziyaret etti. İlçe Emniyet Müdürü Cemal Kuru, Borsa yöneticilerini, seçimi kazanmalarından dolayı tebrik ederek, "Tabi bu bir yarıştı. Bir taraf kaybetti, bir taraf kazandı. Gerçi ben Fatsa’dan yakın bir zamanda gideceğim ama Fatsa Ticaret Borsası’nın çalışmalarını telefonla da olsa takip edeceğim" diye konuştu.

Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Koç da İlçe Emniyet Müdürü Cemal Kuru’ya "İlçemizin asayişini sağlayan polislerimize şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2005 Perşembe 15:23:01
Güncelleme :10 Nisan 2005 Pazar 11:08:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?