22
Mayıs
2024
Çarşamba
FATSA - ORDU

Çevre Düzen Planı tartışıldı

Çevre ve Orman Bakanlığı'na, 27 Aralık 2006 tarihinde teslim edilen Ordu İli 1/100 Binlik Çevre Düzen Planı'ndaki eksiklikler, Fatsa'da yapılan toplantıda tartışıldı. 

İlçe Halk Eğitim Merkezi'nde, Çevre ve Orman İl Müdürü Selahattin Aydın başkanlığında yapılan toplantıya Fatsa Kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer, Perşembe Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Yücetepe, Korgan Belediye Başkanı Mahmut Ali Akkiraz, Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek, Aslancam Belediye Başkanı Murat Yiğit, Ilıca Belediye Başkanı Ahmet Altuntaş, Bolaman Belediye Başkanı Sabri Serdaroğlu, Yalıköy Belediye Başkanı Ahmet Ulu, mimarlar ve belediye teknikerleri katıldı. 

Toplantı sonrası bir açıklama yapan Çevre ve Orman İl Müdürü Selahattin Aydın, "Amacımız, dönüşü ve tabiri zor olan 1/100 binlik çevre düzen planıyla ilgili mahallinde bire bir çalışma yapmak. Burada da belediye organlarının güzel katılımı oldu. Belediyelerimizin teknik elemanlarımızın ve kaymakamlarımızın önerilerini değerlendiriyoruz. Gelecek için hayırlı olacağını düşünüyoruz" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2007 Çarşamba 09:38:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?