26
Mayıs
2024
Pazar
FATSA - ORDU

Cip Şenliği artık daha profosyonel

Fatsa Cip ve Doğa Sporları Derneği Başkanı İsmail Güzel, cip şenliğinin ilk yıllarda acemilik olmasına rağmen daha güzel yapıldığını, profesyonele geçildiğinde bir takım sıkıntılar yaşandığını söyledi.


Şenliğe katılımın geçen yıllara oranla daha çok olduğunu belirten Başkan İsmail Güzel, “Bu şenliğe, Türkiye genelinden 6-7 kulüp dahil oldu. Katılımın çok olması, pistin bozulması ve hava muhalefeti nedeniyle yarışların bir bölümünü tamamlayamadık. 8.si düzenlenecek şenlikte eksiklerimizi bugünden itibaren gidermeye gayret gösteriyoruz.

Bu şenlikte 2 gün bize yetmiyor. Artık bu şenliği 3 gün yapmayı düşünüyoruz. Bir gün önceden gidip, 2 gün yarışmamız gerekiyor. Katılım çoğaldıkça zaman yetersiz kalıyor, onun için tertip komitesiyle toplantı yapıp bu geziyi 3 güne çıkarmayı daha uygun buluyorum.


Kamp alanında problemlerimiz oluyor. Önümüzdeki sene daha büyük bir organizasyonla şenliğin 8.'sini düzenlemeyi düşünüyoruz. Önceki yıllarda profesyonellik yoktu, acemice yapılan bazı şeyler vardı daha da espriliydi” diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2009 Perşembe 21:45:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ademzeren IP: 78.186.71.xxx Tarih : 3.07.2009 13:31:39

7 yıl öncesini düşünüyorum, Çip şenliklerinin başlamasındaki temel nedenler.Fatsa ve cevre ilçeleri kalkınma kurultayının kararıydı ,amacı bulunduğumuz corafyayı tanımak, tanıtmak ve turizme kazandırmaktı. Nitekim öyle oldu İstanbul .Sinop,Amasya,Ladik,Samsun,Bafra.Giresun, Tokat Çarşammba Çorum ve tesbit edilemeyen onlarca misafir araclar ikigün boyunca yaylalarda gezi yaparak eylendiler .iclerinde şenlik sayesinde cevreyi tanıyıp gezi düzenleyenlerin olduğuna tanık olduk  .şenliklerin devamını temenni ediyorum , organizasyona destek veren kurultaya ve özellikle hiçbir maddi menfaati olmadan şenliklerin baş aktörlüğünü yapan sadece ruhlarında yaşadığı corafyaya karşı sorumluluklarını yerine getirmeye çalışan Dogayı,seven ve koruyan doğanın hertürlü şartlarında beraber olmayı başaran  CİP ve DOĞASPORLARI Derneği Başkan veüyelerine sonsuz teşekkürler . DOĞAYI SEVMEDEN SAHİBİ OLAMASSIN