22
Mayıs
2024
Çarşamba
FATSA - ORDU

'Çöp kulübesi' yıkıldı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde yıllardır çöp yığıntısı halinde duran ve başı boş hayvanların mesken tuttuğu kullanılmayan kulübenin yıkımı sonrası 5 kamyon çöp çıktı.

Fatsa Belediyesi'ne bağlı ekipler yıkımı yaparken kulübe çevresinden 5 kamyon çöp çıkması mahalle sakinleri tarafından hayretle karşılandı. Yıkımı gerçekleştiren belediye ekiplerine teşekkür eden vatandaşlar, "Yıllardır bu çöp yığıntısıyla iç içe yaşıyorduk. Nihayet çöplerden kurtulduk. Fatsa Belediyesi'ne çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Zabıta Müdürü Cemal Beşik de yaptığı açıklamada, "Fatsa şehir merkezinde Zafer meydanı Otoparkımızın, Ticaret Odası ve Ziraat Odaları'nın hemen yanında bulunan bu alan sürekli çevreye zarar veriyor ve şikayetler alıyorduk. Bizler vatandaşlarımızın şikayetlerini de göz önüne alarak gerekli hazırlıkları yaptık ve ekibimizle beraber toplu temizlik çalışmasını gerçekleştirdik. Fatsa'ya yakışmayan bu çirkin görüntünün ortadan kalkması bizleri de memnun etti. Vatandaşlarımız bu tür yerleri ALO 153 veya Zabıta Müdürlüğümüze bildirebilirler" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2007 Salı 13:24:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yüksel karaca IP: 85.96.45.xxx Tarih : 7.09.2007 19:02:42

yusuf bilişmek abi sana helal olsun cinevizyonunu gördüm hemde ta istanbuldan 2009da sana büyük iş imkanları sağlanacak...