19
Mayıs
2024
Pazar
FATSA - ORDU

ÇTM'nin 3.kuruluş Yıldönümü

Fatsa Çınar Tıp Merkezi, 3. kuruluş yıldönümünü düzenlediği geceyle kutladı. 

Dolunay Otel'de düzenlenen geceye Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer, Garnizon Komutanı Albay Volkan Öznacar, Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Yücetepe, Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Cem Sağdıç, Fatsa Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Ordu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Armağan Genç, Fatsa İlçe Emniyet Müdürü Tevfik Şahinel, Fatsa İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Önder Ocak, Çınar Tıp Merkezi yönetim kurulu üyeleri, doktorları ve çalışanları katıldı. 

Gecenin açılış konuşmasını yapan Çınar Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Nejat Kırıcı, Fatsa'da kapalı alanı 3 bin metrekare olan Çınar Tıp Merkezi'nde 2006 yılının ocak ayından itibaren hizmet verdiklerini belirterek, "Çınar Tıp Merkezi doğru tanı, uygun tedavi hasta ve yakınlarının memnuniyetini kendine kural edinmiştir. Her biri bölümünde uzmanlaşmış 20'yi aşkın hekimle yılların verdiği kutsal tecrübe ile hizmete süreklilik ve yüksek standartlara erişme arzusu ile bölge halkına kaliteli sağlık hizmeti sunmaktayız. Çınar Tıp Merkezi'nde ameliyathane, biyokimya, mikrobiyoloji, hormon, seroloji ve patolojiden oluşan tam donanımlı laboratuvarımız, radyoloji ünitesi ve fizik tedavi ünitesi, endoskopi ünitesi, acil servis, ambulans ve yataklı tedavi üniteleri ile klinik branşlarımızda hastalarımıza her türlü sağlık hizmeti vermekteyiz" dedi. 

"HASTANE İNŞAATIMIZIN YÜZDE 80'İ BİTTİ"
 

Çınar Grubu olarak Çınar Tıp Merkezi haricinde Kumru-Korgan yolu üzerinde sahile 300 metre mesafede hastane inşaatlarının devam ettiğini ifade eden Kırıcı, şunları söyledi: "Hastane inşaatımız bin 200 metrekare yerleşim alanlı, kapalı alanı 6 bin metrekare olan 3 adet KVC standartlarına uygun ameliyathane, genel yoğun bakım, yeni doğan yoğun bakım, hemodiyaliz ünitesi, yüksek standart da radyoloji ve laboratuvar ünitelerinden oluşmaktadır. 80 yataklı inşaatımızın yüzde 80'i bitirilmiştir. 2009 yılı içinde açmayı planladığımız hastanemizde hedefimiz, bölgemizde sağlık hizmetinin kalitesini yükseltmek, hastaların gönül rahatlığıyla güvenli tedavi olabileceği, çalışan personel için de huzurlu ve mutlu çalışabileceği bir hastane yapmaktır. Bu yatırımı yaparken desteğini esirgemeyen başta ortaklarımız olmak üzere tüm çalışan arkadaşlarımıza, idarecilerimize, belediye başkanımıza ve gerek yatırım aşamasında gerek devamında her zaman yanımızda olan AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa'ya teşekkür ederiz." Geceye katılan davetliler müzisyenler ve sanatçı eşliğinde eğlendiler

iha
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2009 Cumartesi 13:50:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?