24
Mayıs
2024
Cuma
FATSA - ORDU

Defile heyecanı

tsa Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi öğrencileri bir yıl boyunca hazırlayıp diktikleri gece kıyafetlerini defileyle sergiledi.

Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen defileyi Kaymakam Salih Gürhan’ın eşi Nalan Gürhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Çaya, Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Koç, Yardım Sevenler Derneği Başkanı Nimet Koç ve çok sayıda veli izledi.

Bir yıl boyunca hazırlayıp diktikleri fantezi ve gece kıyafetlerini giyerek podyuma çıkan öğrencilerin podyumda heyecanlı oldukları görüldü.

Sahne arkasında podyuma çıkmak için sıralarının gelmesini bekleyen bazı öğrencilerin kalbini tutarak heyecanlarını yatıştırmaya çalıştıkları gözlendi.

Öğrencilerin defilesi izleyenlerin büyük beğenisini toplarken defilenin finalinde öğrenciler mini kına gecesi yaptı. Öğrencilerin defilesi sonrası öğrencilerin diktiği kıyafetlerin tasarımını yapan öğretmenler de sahne davet edilerek onure edildi.

Defile sonrası Anadolu Kız Meslek ve kız Meslek Lisesi’nin yıl sonu sergisi açıldı. Serginin 3 gün açık kalacağı öğrenildi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2005 Çarşamba 18:14:58
Güncelleme :3 Haziran 2005 Cuma 12:12:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?