16
Mayıs
2024
Perşembe
FATSA - ORDU

Elibol'un kanı da bol

Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, partisinin Fatsa İlçe Teşkilatı'nın kongresine katıldıktan sonra Kızılay Şubesi tarafından başlatılan kampanyaya katılarak kan verdi. 

Kızılay Şubesi Başkanı Sinan Oral'ın daveti üzerine kampanyanın yapıldığı Belediye Konservatuvarı'na gelen Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu'nun yerine Ordu İl Başkanı Mehmet Elibol kan vermek istedi. Ancak Mumcu bu teklifi kabul etmeyerek, gömleğinin kollarını sıvadı. Sağlık görevlisi tansiyonunu ölçerken "Benim tansiyonum komando tansiyonudur, ona göre" diyerek espri yapan Mumcu, tansiyonunun ölçülmesinden sonra bir form doldurdu. "Kan verirken bile kağıt imzalatıyorlar" diyen Mumcu, kan verirken rahat ve esprili tavırlarıyla dikkat çekti. Erkan Mumcu, yanında kan veren kişilere "Biraz sonra sizinle kanki olacağım" dedi. 

Kan verirken konsertuvarda ders çalışan öğrencilerin çaldığı parçayı duyan Mumcu, "Çocuklar benim en sevdiğim müziği çalıyorlar" diye konuştu. Kan verdikten sonra bir müddet diğer odada ders çalışan çocukların çaldıkları parçaları dinleyen Mumcu'ya, Kızılay Fatsa Şubesi Başkanı Sinan Oral üzerinde "Türk Kızılayı" yazan bir havlu hediye etti. Erkan Mumcu, "Kızılay'a ihtiyacımız var, reklamını yaparak Kızılay'ı yaşatmamız lazım" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2007 Pazartesi 17:47:58
Güncelleme :20 Ocak 2007 Cumartesi 16:27:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?