27
Mayıs
2024
Pazertesi
FATSA - ORDU

Evinde ölü bulunan kadın

Ordu'nun Fatsa ilçesine bağlı Yalıköy beldesinde yalnız yaşayan yaşlı şahıs, evinde ölü olarak bulundu.

Kendisinden uzun süre haber alınamayan Muhittin Yazgan (60) adlı şahsın evine bu sabah saatlerinde ihbar üzerine jandarma gitti. Çilingir vasıtasıyla kapının açılmasıyla yaşlı şahsın cesedi ile karşılaşıldı. Muhittin Yazgan'ın cesedinin çürümeye yüz tuttuğu ve en az 15 gün önce hayatını kaybettiği belirtildi. Yalıköy esnaflarından Çetin Aydın, Muhittin Yazgan'ın eşinin öldüğünü ve çocuklarından ayrı yaşadığını belirterek, "Kısa bir süre önce engelli bir çocuğunun öldüğünü ve çok üzüldüğünü bize söylemişti. Bir de her gün mutlaka evinin önündeki BMW marka arabasını silerken görülürdü ama uzun süredir görülmüyordu" dedi.

Yalıköylü bir vatandaş ise Muhittin Yazgan'ın 2 ay önce kendisine Yalıköy'ü çok sevdiğini, bundan sonra başka bir şehre gitmeyeceğini söyleyerek, "Yalıköy'den ölüm" çıkar dediğini ifade etti. Muhittin Yazgan'ın cesedi, ölümünün kesin teşhisi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Aslen Artvin-Hopalı olduğu belirtilen Muhittin Yazgan'ın, belli sürelerde turistik yerlerde ev kiraladığı ve yaşamını buralarda sürdürdüğü, en son Yalıköy'e geldiği öğrenildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 18:14:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?